Поділитись:

ФК "Волинь" намагається уникнути Другої ліги

Середа, 14 червня 2017, 18:07

Луцький футбольний клуб "Волинь" близький до пониження в Другу лігу, якщо найближчим часом не вирішить питання погашення заборгованостей своєму екс-футболісту Сашу Стевіч.

Про це інформує Sportarena.

За підсумками минулого сезону "Волинь" посіла останнє місце в УПЛ, вилетівши в Першу лігу, однак там хрестоносці можуть не затриматися – ФІФА знизить лучан в класі, якщо ті не погасять борг перед своїм колишнім півзахисником Сашею Стевіч.

Основна причина – невиконання рішення дисциплінарного комітету ФІФА про сплату боргу для Стевіча. Через це "Волинь" в минулому сезоні втратила шість очок, але друга частина рішення ДК ФІФА в разі подальшого ігнорування вимог футболіста зобов'язує ФФУ перевести "Волинь" в нижчу лігу.

За інформацією видання, луцький клуб уже після вильоту з УПЛ виходив на контакт зі Стевічем, знову обіцяючи заплатити борг, однак у підсумку обіцянки клубу не принесли результату:сума, запропонована рішенням ФІФА, на рахунок Стевіча так і не прийшла.

Юристи Стевіча інформували ФІФА про ситуацію, що склалася, де їх запевнили, що вже на цьому тижні лист з новими санкціями щодо зниження "Волині" під час Другої ліги буде направлено в ФФУ.

Саша Стевіч відіграв за "Волинь" три сезони: з 2010 до 2013 року (44 матчі, 3 голи). Після цього серб повернувся на батьківщину в клуб місцевої другої ліги "Земун".

У даний час 35-річний футболіст завершив кар'єру гравця і отримав тренерську ліцензію.

Надрукувати
мітки:
коментарів