Поділитись:

На луцькі маршрутки можна буде поскаржитись у Facebook

Четвер, 15 червня 2017, 15:02

Задля контролю та реагування на порушення перевізників у Луцьку створять офіційну сторінку Управління транспорту та зв'язку міської ради.

Про це повідомив заступник голови громадської ради у Луцьку Андрій Білан, – інформує "Вголос".

Зі слів Андрія Білана, під час засідання громадської ради стало відомо, що нині міська влада не може гарантувати безпечне перевезення пасажирів в міських маршрутках, бо за нього несуть відповідальність самі перевізники.

"Начальник Управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк зазначив, що квитки в міському транспорті не відповідають типу встановленого зразка, а це є порушенням. У разі ДТП квиток слугує страховкою за компенсацію на лікування, тому ти не зможеш підтвердити, їхав ти в тій чи іншій маршрутці, і, відповідно, не отримаєш грошову компенсацію", – розповів він.

Наразі управління надіслало повідомлення перевізникам про заміну квитків встановленого зразка, однак максимальне покарання у разі невиконання рекомендацій – штраф.

Андрій Білан зазначив, що, зважаючи на численні скарги лучан щодо якості пасажирських перевезень, ініціативу зі створення офіційної сторінки Управління транспорту та зв'язку ЛМР у Facebook підтримали.

"Її завданням буде оперативний збір інформації від мешканців міста про можливі порушення у міських маршрутах громадського транспорту та інформування про реагування працівників управління транспорту та зв'язку на ці порушення", – зазначив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів