Поділитись:

У Ляшка – нові керівники партійних осередків в Луцьку та області

П'ятниця, 16 червня 2017, 15:33

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко змінив керівників обласної та міської організацій партії.

Ними стали Володимир Кравценюк, виконувач обов'язків керівника Волинської обласної партійної організації РПЛ, та Андрій Токаренко, т.в.о керівника міської організації партії, – інформує Волинь24.

Також головний радикал України пообіцяв позбавити мандатів луцьких депутатів, які голосували всупереч рішенню партії. Йдеться про депутата Волинської облради Володимира Кучера та трьох обранців Луцької міськради Аркадія Соломатіна, Костянтина Петрочука та Сергія Булу, які підтримали депутатів від "Укропу" та проголосувализа позбавлення повноважень тодішнього секретаря Луцькради Юлії Вусенко.

"У нас відбулася зміна керівників партійних організацій у зв'язку з відомими вам подіями. Я прийняв рішення і це рішення незмінне: ті, хто не виконує команди лідера і команди партії, звільнені з посад. Ми докладемо зусиль, щоб позбавити їх мандатів. Я хочу, щоб команда Радикальної партії, представлена на Волині, потужно відстоювала інтереси волинян і виконувала програму партії і доручення лідера", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО РОБИВ НАРДЕП ОЛЕГ ЛЯШКО В ЛУЦЬКУ (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛЯШКО В ЛУЦЬКУ НАГРИМАВ НА ВОЛИНСЬКОГО ПРОКУРОРА (ВІДЕО)

Андрій Токаренко, в.о. керівника міської організації партії.

Володимир Кравценюк, в.о. керівника облосередку РПЛ.

Надрукувати
мітки:
коментарів