Поділитись:

Чи піддалися волиняни "біометричній ейфорії" (фото)

Субота, 17 червня 2017, 19:40
Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Ухвалення безвізового режиму стало для українців сигналом до виготовлення біометричних паспортів. Кількість охочих поїхати закордон одразу зросла, зокрема і на Волині – адже гріх не користуватись такою можливістю, коли область межує з Польщею.

Як у Луцьку відреагували на безвіз, чи піддались загальній ейфорії і куди планують мандрувати, "Конкурент" запитав у мешканців міста.

Вікторія:

Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Є український паспорт, ІД-картка. Біометричного закордонного поки немає. Але планую виготовити, прізвище змінювала, тому якраз потрібно. Те, що запровадили безвіз, дуже добре для туристів.

Мирослава і Лариса:

Є біометричні паспорти. Ми виготовляли приблизно 5 місяців тому. Це було зовсім не важко. До 9:00 години записувалися, потім приходить твоя черга – все просто. Те, що запустили безвіз, ми ще не відчули, адже нікуди не їздили, але спробуємо обов'язково.

Богдан:

Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Біометричний паспорт є. Ми їх виготовили торік. Це було в Луцьку і без проблем.

Альона:

Є паспорт. Виготовляла півтора року тому. Ще не користувалася цим паспортом, але дуже добре, що безвіз таки ухвалили. Це дасть багато переваг.

Софія:

Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Біометричний паспорт зробила минулого року. Безвізом ще не користувалися, але плануємо.

Микола:

Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Є біометричний паспорт. Виготовляв торік без труднощів: сьогодні здав, завтра прийшов і забрав. Єдине, що відбиток одного пальця не проходив – машина нова, а в декого вже стерті пальці, то відбитки не такі чіткі. І зараз проблем немає. Я допомагаю у цьому людям, то ніхто із клієнтів ще не нарікав ні на неправильність заповнення чи тяганину з документами. Сьогодні міграційна служба працює дуже чітко. Закордон їхати зі своїм біометричним паспорт ще не доводилося, однак скористаюся обов'язково. І в моєї дружини, і в мого сина є біометричні паспорти. Зараз немає вже таких черг – хто хотів зробити паспорти, той зробив. Охочих буде потроху добавлятися. Безвіз – то дуже добре для того, хто хоче навчатися, подорожувати, роботу знайти: поїхав, взяв запрошення чи дізнався умови вступу, а потім вже відкрив довготривалу візу. Ще б з автомобілями на іноземній реєстрації щось зробили таке, як безвіз. Треба скасувати мито, бо ж для чого воно, якщо в Європі автомобіль коштує 3-4 тисячі, а в нас тут 10 тисяч? Хіба наша Україна виготовляє автомобілі? Ми ж не настільки багаті люди, щоб купувати за 10 тисяч євро автомобіль розмитнений.

Тимофій і Олесь:

Ні, немає. Плануємо виготовляти найближчим часом. Дуже задоволені тим, що запровадили безвіз.

Руслан:

Чи піддалися волиняни «біометричній ейфорії» (фото)

Є біометричний паспорт, виготовляв його давно, але ще безвзіом не користувався. Їздив за візою. Загалом дуже радий, що Україні дали безвіз, буде можливість поїздити країнами.

Інна:

Так, біометричний паспорт є, але закордон ще не їздила з ним. Плануємо десь найближчим часом. Дуже задоволена, що запровадили безвіз.
Надрукувати
мітки:
коментарів