Поділитись:

Як у Луцьку ремонтують двори (фото)

Субота, 17 червня 2017, 10:24

У Луцьку працівники дорожніх організацій активно відновлюють дороги та будують нові, капітально ремонтують прибудинкові території та тротуари.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад разом з директором департаменту ЖКГ Юрієм Красем оглянули, як тривають ремонтні роботи, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Департамент житлово-комунального господарства проведе влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулицях з існуючим ґрунтовим покриття, зокрема Волноваській і Гоголя, а також зробить асфальтне покриття на вулиці Рилєєва. Роботи виконують працівники підприємства "Луцька ДПМК".

Зі слів Ігоря Поліщука, у Луцьку розпочали будувати дороги на тих вулицях, де ніколи не було твердого покриття, зокрема у приватному секторі..

У мікрорайоні Вересневе завершилися роботи з ремонту вулиці Полонківської. Роботи виконали працівники підприємства "Луцькавтодор-Сервіс".

Також розпочаті роботи з влаштування пішохідних доріжок та зупинок громадського транспорту на перетині вулиць Полонківської та Корольова.

Оглянули й виконаний ремонт на вулиці Польовій. Крім того, у дворах будинків № 1 та 3 на цій вулиці розпочато капітальний ремонт прибудинкової території.

Розпочаті роботи з ремонту двору на вулиці Володимирській, 111. Тут нині тривають підготовчі роботи. Заплановано довставновити й ігрове обладнання на дитячому майданчику.

Завершилися роботи з вкладання асфальтного покриття та бруківки на тротуарах на прибудинкові території на проспекті Президента Грушевського, 16, 18. У планах відновити тут ще зовнішнє освітлення та встановити дитяче ігрове обладнання. Роботи виконує підприємство "Луцькавтодор-Сервіс".

Ігор Поліщук розповів, що уже практично завершені роботи у тих дворах, де їх розпочали ще у 2016 році. Незабаром розпочинаються ремонти у дворах на проспектах Президента Грушевського, 23, 25, Молоді, 19, вулицях Привокзальна, 2, Гордіюк, 4, Коперника, 27.

Надрукувати
мітки:
коментарів