Поділитись:

Скільки коштуватиме покататись на туристичній "Волинянці"

Неділя, 18 червня 2017, 17:47

Для лучан та гостей міста розробили туристичний маршрут, родзинкою якого є транспорт, яким пересуватиметься група – це легендарна "Волинянка". Її суттєво тюнінгували та модернізували для комфорту пасажирів.

Маршрут пролягає як центральною частиною міста, так і Старим Луцьком, завершуючись Будинком скульптора Миколи Голованя та Замком Любарта. Інформує ІА "Волинські новини".

Над туристичною новинкою працювала громадська спілка "Туристичний альянс Луцька", туристична фірма "Нові мандри" за сприяння управління туризму та промоції міста Луцької міської ради. За основу взяли легендарний волинський всюдихід, "бойову машину Волині" (або скорочено – БМВ), - ЛуАЗ-969М.

Автори проекту пригадують, що підходящий екземпляр зі штатним двигуном від "Таврії" вдалось знайти за 5 кілометрів від білоруського кордону в Ратнівському районі. Віддали всюдихода доволі недешево – за 1300 доларів. Нині ж вартість автомобіля сягає близько 5 тисяч доларів.

Авто суттєво модернізували під туристичні цілі – встановили комфортні шкіряні сидіння на 5 осіб, оснастили його аудіогідом, відреставрувати та пофарбували всі вузли та агрегати. До слова, автомобіль доволі комфортний та має суттєву перевагу – широкі кути огляду для туристів. Відтак, побачити чимало пам'яток міста можна не покидаючи кузова.

Авто – яскраве та незвичне, і на це відповідним чином реагують лучани: посміхаються, махають руками, фотографують.

Загалом, екскурсія містом триває близько півтори години. Вартуватиме таке задоволення для туристів 350 гривень за весь автомобіль.

Надрукувати
мітки:
коментарів