Поділитись:

У Луцьку організують громадські слухання щодо коригування генплану

Середа, 21 червня 2017, 13:15
У Луцьку організують громадські слухання щодо коригування генплану

Міськвиконком затвердив порядок організації громадських слухань із обговорення коригування генерального плану Луцька.

Громадські слухання треба для того, щоб врахувати усі пропозиції щодо генплану. Про це розповів начальник управління капітального будівництва Леонід Герасимюк 21 червня під час засідання міськвиконкому.

"Щоб врахувати пропозиції і надіслати їх розробнику генплану, ухвалили рішення про підготовку порядку громадських слухань", – сказав Леонід Герасимюк.

Порядок проведення громадських слухань передбачає:

  • оприлюднення в газеті "Луцький замок" та на офіційному сайті Луцькради повідомлення про проведення громадських слухань з обговорення коригування генерального плану Луцька;
  • Оприлюднення коригованого генерального плану міста Луцька та доступ громадськості для ознайомлення з коригованим генеральним планом міста.
  • Збір, розгляд та узагальнення результатів громадського обговорення щодо запропонованого коригованого генерального плану міста.
  • Передача узагальнених результатів громадського обговорення розробникам коригування генерального плану міста.

"Просимо затвердити цей порядок, після чого ми будемо зразу готувати документи на оприлюднення у ЗМІ", – сказав Леонід Герасимюк.

Зі слів Леоніда Герасимюка, планується виставити матеріали із генплану в районі Театрального майдану чи в "Просвіті", щоби якомога більше громадян змогли ознайомитися з ними та висловити свої пропозиції та зауваження.

Надрукувати
мітки:
коментарів