Поділитись:

Сергій Григоренко прокоментував своє виключення з ВО "Батьківщина"

Вівторок, 09 лютого 2016, 14:10
Сергій Григоренко прокоментував своє виключення з ВО «Батьківщина»

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вважає виключення із лав партії "Батьківщина" несправедливим.

Сергій Григоренко нині обмірковує ситуацію зі своїм виключенням з ВО "Батьківщина". Про це він розповів у коментарі журналісту ділового видання "Конкурент".

"Вважаю це рішення несправедливим, Тому що мене не викликали, не допитали, не почули моїх пояснень. Також ніхто й не зважав на те, що я в цій партії перебував 14 років і є учасником луцького Євромайдану. Більше коментувати поки-що не буду. Безумовно, що від мене будуть якісь дії. Наразі я просто обмірковую цю ситуацію", - сказав Сергій Григоренко.

За інформацією місцевих ЗМІ, Сергій Григоренко під час засідання виконкому порівняв роботу луцьких барів із колишніми шинками. Мовляв, "у Луцьку є чимало закладів, де вночі продають алкоголь ‒ так званих "розливайок", що виконують роль "новітніх жидів" ‒ власників шинків, які в минулому споювали українців".

Також нагадаємо, що Президія Політичної ради "Батьківщина" ухвалила рішення виключити з партії очільника Луцької міської партійної організації Сергія Григоренка "за дії (висловлювання), що завдають шкоди авторитету партії".

Читайте також: ОЧІЛЬНИКА ЛУЦЬКОЇ "БАТЬКІВЩИНИ" ВИКЛЮЧИЛИ З ПАРТІЇ

Надрукувати
мітки:
коментарів