Поділитись:

Луцькій бізнесменці не дозволили "розширятися" в центральному парку

Середа, 21 червня 2017, 14:55

Виконком відмовив у розширенні площі тимчасової споруди у парку для облаштування та дитячого майданчика через недотриманням підприємцем умов попередніх договорів із міською радою.

Секретар Луцькради Ігор Поліщук сказав, що тимчасова споруда площею 160 квадратних метрів – це вже є порушенням. Про це він зауважив 21 червня на засіданні міськвиконкому під час розгляду проекту рішення щодо дозволу розміщення дитячого майданчика підприємцем Орисею Шереметою.

"Якщо підприємець хоче встановити дитячий майданчик, але це ж не тимчасова споруда, а елемент благоустрою. І в принципі в нього немає обов'язку робити паспорт прив'язки", – зауважив член виконкому Михайло Щур.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай зауважила, що літній майданчик вже встановлений, а для того, щоби зробити там ще й дитячий майданчик, підприємець просить дозволу розширити свою тимчасову споруду по всій довжині ще на 4 метри.

"Я не уявляю, як привести це все в норму. Відпиляти половину конструкції, чи як", – сказав Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук натомість запропонував підприємцю облагородити частину території біля кафе і там зробити цей майданчик, а не розширяти для цього конструкцію тимчасової споруди.

У результаті рішення щодо надання дозволу на розширення тимчасової споруди виконком не підтримав.

Нагадаємо: ще у травні минулого року у Луцькраді говорили про порушення щодо будівництва у парку літнього кафе підприємиці Орисі Шеремети. Однак виконком не скасував паспорт прив'язки під тимчасовою спорудою поблизу кафе "Бригантина", яку зводили з порушеннями.

Надрукувати
мітки:
коментарів