Поділитись:

Акціонером WOG може стати Ігор Коломойський, – ЗМІ

П'ятниця, 23 червня 2017, 21:00
Акціонером WOG може стати Ігор Коломойський,  – ЗМІ

За акції покійного Ігоря Єремеєва в бізнесі паливної компанії WOG борються найбільший акціонер компанії Степан Івахів і лідер групи "Приват" Ігор Коломойський.

Про це повідомляють джерела OilNews, близькі до WOG і групі "Приват".

За даними джерел у WOG, Степан Івахів недавно заявив менеджменту мережі про консолідацію 50 % бізнесу за рахунок частки Петра Димінського. Іншими акціонерами компанії залишаються Сергій Лагур (25 %) і діти загиблого Ігоря Єремеєва Роман і Софія (25 %). В єдиному реєстрі юросіб всі вони числяться засновниками ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ" (ЄДРПОУ 38740702).

Численні джерела стверджують, що Івахів мав намір наростити свою частку в компанії за рахунок пакета Єремєєва. На цьому тлі наростає конфлікт між ним і вдовою Тетяною Єремеєвою.

"Предметом розглядів є нерухомість Єремеєва в Луцьку і Києві. Кілька місяців сім'я не отримує фінансової допомоги, яку отримувала раніше", – говорить співрозмовник OilNews, який ознайомлений із ситуацією. За іншими даними, вже мають місце судові розгляди.

Ситуацією може скористатися група "Приват". Видання "Деловая столица" пише, що Ігор Коломойський вже включився в боротьбу: його близький партнер, голова Волинської облради Ігор Палиця вже провів переговори з Тетяною Єремеєвою.

"У результаті вона нібито дала згоду на продаж. У компанії WOG кажуть, що вже отримують запити від юристів Ігоря Палиці від імені Тетяни Єремеєвої", – пише "ДС". Видання повідомляє, що, крім грошей, Палиця сприятиме політичній кар'єрі вдови, що має шанси балотуватися у виборчому окрузі Ігоря Єремеєва.

Інформацію про інтерес Ігоря Коломойського до входження в акціонери WOG підтверджують джерела OilNews в групі "Приват".

Нагадаємо: співзасновник групи "Континіум" і куратор її нафтового напрямки бізнесу Ігор Єремеєв помер 12 серпня 2015 р від травм після падіння з коня. Мережа WOG нараховує 512 об'єктів у всіх областях України і є другою за величиною після мережі групи "Приват" (близько 1000 АЗС + 570 АЗС "Укрнафти").

Надрукувати
мітки:
коментарів