Поділитись:

"Луцькому зоопарку" бракує території для будівництва нових вольєрів

Вівторок, 27 червня 2017, 12:02

Завдяки тому, що "Луцький зоопарк" почав працювати упродовж цілого року, а не тільки у теплу пору, підприємству вдалося збільшити прибутки.

Про це розповіла директор "Луцького зоопарку" Людмила Денисенко під час оперативної наради 27 червня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Людмила Денисенко зазначила, що постійно організовують додаткові свята та тематичні заходи. Крім того, для зручності відвідувачів на касі встановлено термінал, щоб можна було розрахуватися за вхідний квиток банківською карткою.

У зоопарку налагоджена співпраця з підприємствами та організаціями. Зокрема, опіку над деякими тваринами взяли підприємства "Тигрес", "Луцька картонно-паперова фабрика", "Рестпарк", ЖК "Яровиця" та інші.

Директор Луцького зоопарку наголосила, що поступово облаштовують нові вольєри.

Завдяки активній роботі та долученню Луцького зоопарку до всесвітньої мережі зоопарків вдалося налагодити співпрацю з іноземними установами. Постійно з'являються нові тварини, зокрема тепер у нас є лемури, мавпочки, папуги.

Зі слів Людмили Денисенко, завдяки роботі з туристичними агентствами вдається залучати нових відвідувачів у зоопарк.

У планах підприємства – збільшення території, адже нинішньої недостатньо для будівництва нових вольєрів і розширення різновиду тварин.

Також планують капітально відремонтувати приміщення для персоналу – збудувати двоповерхову споруду, де, окрім кімнат для адмінперсоналу, буде тераріум, конференц-зал, навчальні кімнати для дітей. Це хочуть реалізувати завдяки залученню грантових коштів.

Потребує вирішення й питання збільшення заробітної плати працівникам. Зі слів Людмили Денисенко, кошти, які вони заробляють, спрямовують у розвиток підприємства. Тому директор підприємства сподівається, що з міського бюджету виділять додаткові гроші на зарплату.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
14 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
16:03
07 квітня 2024