Поділитись:

Оскаженілі "терористки" у волинських маршрутках

Четвер, 06 липня 2017, 07:40

Що робити з відчайдушними аморальними психами, які не дають нормально жити порядним людям, таким як ми? Присипляти? Погоджуюся... Звісно не назавжди, але на днів 40 можна: кажуть, що сон лікує.

Насамперед прошу вибачення у тих людей, які, можливо, чекали продовження серії моїх блогів про азартні ігри. Цього сьогодні не буде. Всі свої скарги із цього приводу надсилайте Олі Менько, яка вчора опублікувала пост про ганебну поведінку нахабної жінки.

Зі слів Ольги, ця пані залетіла в маршрутку, маючи при собі квиток на інший автобус. Жінка, яку звати Валентина Трушковська, почала "тероризувати" водія та розмахувати посвідченням "Комітет Народного Контролю" з вимогою не брати з неї грошей.

Більше того, свої наміри не платити вона підкріплювала реальними погрозами, кажучи, що водій завтра залишиться без роботи. На жаль, шофер "забув свій хребет вдома" та повіз цю активістку безкоштовно.

Тепер поглянемо, що ж таке "Комітет Народного Контролю". Це громадська організацію, яка "була створена громадянами України з метою реалізації найголовнішого конституційного положення, що стверджує: "Єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо…".

Як я розумію, пані Валентина з'їхала з глузду і вирішила, що вона керує всім на світі, маючи при собі "ксиву", цілком можливо, виграну в карти в якогось бідолашного керівника місцевого осередку організації.

Такі речі неприпустимі, і я закликаю всіх, хто займається подібним, зокрема Валентину Трушковську, схаменутися та негайно припинити. Користуйтеся своїми посвідченнями лише за призначенням.

А водіїв, які потрапляють у таку ситуацію, прошу бути сміливими і "викидати" "терористів" (водій зазначив, що жінка регулярно тероризує маршрутки своїм посвідченням) з автомобіля. Нехай ходять пішки або їздять на конях. Звісно, якщо ця благородна тварина не відчує, що на неї сідає псих та не скине його, розтоптавши, як дешевий виноград.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів