Поділитись:

Волинська "Солідарність" заявила про відкликання двох депутатів Луцькради

Вівторок, 11 липня 2017, 10:35

Волинська обласна організація Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" заявила про відкликання за народною ініціативою двох депутатів Луцької міської ради: Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Згадані обранці громади під час виборів 2015-го року балотувалися за списками партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Як повідомляють у "Солідарності", депутати від багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Луцької міської ради Євген Ткачук та Олександр Козлюк порушили положення Конституції та законодавства України, що затверджено Львівським апеляційним адміністративним судом у постанові від 4 липня 2017 року за справою № 876/7249/17, яка набрала законної сили з моменту проголошення. Депутати брали участь в ухваленні рішень Луцької міської ради від 15 березня 2017 року № 19/1 "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю. В." та рішення від 15 березня 2017 року "Про обрання секретаря Луцької міської ради", які визнано нечинними та скасовано в судовому порядку з підстав порушення чинного законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ВІД "СОЛІДАРНОСТІ" ЗРОБИЛИ ГУЧНІ ЗАЯВИ

"У 2015-му році Євген Ткачук та Олександр Козлюк зайшли до Луцької міської ради єдиною командою на чолі з Луцьким міським головою Миколою Ярославовичем Романюком і весь період разом працювали над розвитком міста. Сьогодні ж у стінах мерії склалася непроста ситуація. В момент, коли з нами не стало визначальної людини, депутати почали шукати вигідніше місце під політичним сонцем. Вони зробили свій вибір, тим самим зрадивши колег по фракції, зрадивши ідеї партії та надію, яку люди покладали на згуртованість дій "Солідарності". Сьогодні, користуючись можливістю, передбаченою законодавством, "Солідарність" звільняє свої лави від людей, які зробили свідомий вибір на користь "тимчасової влади". Практична діяльність Євгена Ткачука та Олександра Козлюка стала суперечити основним принципам і положенням передвиборчої програми Партії. Замість того, аби відстоювати інтереси громади і працювати на користь міста в єдиній команді "Солідарності", Євген Ткачук та Олександр Козлюк піддалися амбіціям та вирішили відстоювати власні інтереси", – сказано в заяві.

Лучан закликають зробити для себе відповідні висновки і підтримати процедуру відкликання депутатів, поставивши свої підписи в підписних листах.

Надрукувати
мітки:
коментарів