Поділитись:

Де і за скільки можна зняти квартиру в Луцьку

Четвер, 13 липня 2017, 11:30
Де і за скільки можна зняти квартиру в Луцьку

Квартиронаймачі в Луцьку вибирають невеликі квартири в будинках старої споруди і новобудовах.

Як повідомила порталу Domik.ua агент з оренди нерухомості Ксенія Кіруца, житло великої площі залишається непопулярним серед клієнтів.

На думку ріелтора, орендарі хочуть насамперед заощадити, через що розглядають варіанти винятково недорогих квартир. На оренду житлового об'єкта більшість клієнтів воліє витрачати близько 5 000-6 000 грн в місяць.

Вимоги орендарів до квартир у будинках старої споруди і новобудовах однакові, головною умовою для клієнтів залишається мінімальна віддаленість об'єкта від транспортної розв'язки. Найпривабливішим вважається житло з автономним опаленням, лічильниками енергоресурсів і повним комплектом меблів.

Середні ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду Луцька

Де і за скільки можна зняти квартиру в Луцьку

Дані інфографіки показують середні ціни на оренду житла в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька. Вартість може бути іншою, оскільки залежить від комплектації і якості ремонту в квартирі.

Зняти однокімнатну квартиру в центрі Луцька можна в середньому за 3 000-4 000 грн в місяць.

У таку ж ціну обійдеться квартиронаймачам оренда двокімнатного житла в прицентральних районі. При цьому в центральній частині міста такі показники збільшуються до 4 000-5 000 грн.

Трикімнатний житловий об'єкт, розташований на околиці, орендарі можуть знімати за 3 500-4 000 грн в місяць. У липні 2017 року найбільш популярними для квартиронаймачів залишаються квартири в багатоквартирних будинках, розташованих в центральній частині міста: проспект Волі, вулиця Чорновола, 33-й і 35-й квартали.

Надрукувати
мітки:
коментарів