Поділитись:

Що буде з 27-ю школою у Луцьку

Середа, 19 липня 2017, 09:10
Що буде з 27-ю школою у Луцьку

Фінансова потреба для завершення об'єкта становить 49 млн гривень – без урахування витрат на будівництво спортивного комплексу.

Однак, зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, реальна можливість вирішення фінансового колапсу існує. Так, планується залучення коштів Державного та місцевого бюджетів, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Окрім того, голова ОДА звернувся до секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта, аби рішення про виділення з бюджету міста 10-ти млн гривень на добудову школи було переглянуте і включене до порядку денного наступної сесії міської ради.

Позитивне рішення сесії дозволить значно скоротити фінансову потребу. Решту ж коштів виконавча вертикаль влади, народні депутати від Волині та керівництво міста спільними зусиллями намагатимуться забезпечити згодом.

Окрім фінансового питання, необхідно улагодити проблему водовідведення. Задля цього буде проведена узгоджувальна нарада керівництва міста спільно з представниками будівельних компаній, проектантів та інших фахівців для напрацювання поетапного плану робіт, які, за сприятливих погодних умов, потрібно розпочати вже зараз.

Завершення будівництва школи №27 важливе не лише для міста Луцька, як обласного центру, а й для усієї Волині. Тому голова ОДА наголосив на необхідності пошуку компромісу між усіма рівнями влади, народними депутатами, аби досягти якісного розвитку краю в цілому.

Надрукувати
мітки:
коментарів