Поділитись:

Стало відомо, що буде з "Книжковим пасажем"

Субота, 22 липня 2017, 10:00

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад повідомив, що добудову ЦНАПу планують завершити до 20 серпня, а також розповів, чи лишать "Книжковий пасаж" на старому місці.

Вже до Дня Незалежності Луцьк матиме оновлений ЦНАП, що на вулиці Лесі Українки. Про це сказав Григорій Недопад під час телеефіру "Відкрите місто" 19 липня.

"Добудова ЦНАПУ має завершитись до 20 серпня. Попередньо з підрядником в нас була така домовленість. У проектно-кошторисну документацію фактично внесені зміни, які там пропонувались, і, можливо, таки вдасться, щоб до Дня Незалежності ми мали збудований гарний ЦНАП", – сказав Григрій Недопад.

Також перший заступник міського голови зазначив, що нині справа іде вже до накриття добудови і згодом там вже мають розпочати внутрішні роботи. Що ж до долі "Книжкового пасажу", що розташований навпроти ЦНАПу, то Григорій Недопад каже, що він не є окрасою центральної частини міста, але там є оформлені свідоцтва на право власності. Відтак тут треба діяти тільки в законному порядку.

Що ж до самого ЦНАПу, то є бажання, щоби головна філія розмістилась на першому поверсі РАЦСу, а в приміщенні, що на Лесі Українки, залишити лише основні види робіт і таким чином розвантажити центральну і пішохідну вулицю міста.

Надрукувати
мітки:
коментарів