Поділитись:

#Сім_сорок: підлабузників. Про

Вівторок, 25 липня 2017, 07:40

Еволюція вчить, що виживає не сильніший, а найбільш пристосований. У сучасній людській цивілізації, де людина грає роль істоти соціальної, це також має неабияке значення.

Хамелеони, конформісти, пристосуванці. Цих людей можна називати безхребетними чи такими, що не мають власної думки, але їхня живучість перевірена віками. Їхніми інструментами виживання в еволюційній м'ясорубці є хитрість і підлабузництво.

Візьмемо до прикладу депутата Луцької міської ради Миколу Дендіберіна. Це той депутат, що любить одягатися, як денді.

За зовнішньою простотою та дивакуватістю криється фантастична відданість цього народного обранця до спорту, особливо футболу. Він реалізував чимало спортивних проектів, але завжди хтось йому давав на них гроші.

І ось на останній сесії Луцької міської ради він палко захищав УКРОП з підтримкою будівництва футбольних полів та спортивних майданчиків. "И ни одна партия такого не сделает", - основний меседж Дендіберіна.

Проте він забув, що, по-перше, розвитком спорту офіційно займається фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" (чи колись "Новий Луцьк"). А це де-юре різні речі. Інакше вже були б кримінальні справи за підкуп виборців. А по-друге, в місті є інші люди, які теж вкладаються у розвиток спорту. Можливо, не з таким розмахом, але все ж.

Найважливіше, що Дендіберін це все знає, адже він просить гроші не в одного Палиці. Але публічно потрібно включити режим "підлабузництво", щоб заробити собі пару балів.

Цікаво, а що він вчергове розповідатиме в очі іншим людям, коли шукатиме спонсора?

Надрукувати
мітки:
коментарів