Поділитись:

У Луцьку підприємець обіцяє збудувати дитячий садочок

Середа, 26 липня 2017, 17:13
У Луцьку підприємець обіцяє збудувати дитячий садочок

Луцькрада погодила детальний план території в межах проспекту Президента Грушевського, Привокзального майдану та вулиці Привокзальної, де ТзОВ "Спектр Центр" хоче збудувати житловий квартал і дитячий садочок.

Зараз ця територія використовуються як комунально-складська. Про це розповів начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк 26 липня під час сесії Луцькради.

На цій території пропонується розмістити житловий квартал. Замовник, а саме ТзОВ "Спектр Центр", викупив майно і хоче змінити цільове призначення. Також забудовник обіцяє облаштувати там дитячий садочок.

Депутат Євгеній Ткачук сказав, що щодо забудови цього мікрорайону ведуться переговори не один день. Було домовлено, що вони мають погасити борг в 750 тисяч гривень за користування землею від попередніх власників.

"В мене є інформація: якщо проголосуємо, то борг буде погашено завтра", – запевнив Євгеній Ткачук.

Депутат Ігор Поліщук запропонував дописати в проект рішення пункт, що садочок має бути мінімум на 200 місць. Також, на думку депутата, варто в.о. міського голови дати доручення, аби видавати містобудівні умови забудовнику лише за наявності такої кількості місць.

Його пропозицію депутати підтримали.

З другого разу депутати підтримали проект рішення в цілому.

Надрукувати
мітки:
коментарів