Поділитись:

Водій луцької маршрутки не дав квиток члену виконкому

Понеділок, 31 липня 2017, 14:10
Водій луцької маршрутки не дав квиток члену виконкому

У Луцьку водій маршрутки відмовився везти пасажирів, аргументуючи це тим, що не всі оплатили проїзд, натомість сам не видавав квитки.

Про це ІА "Конкурент" розповів член виконкому Михайло Щур.

Зі слів Михайла Щура, водій маршрутки № 47 несподівано зупинився біля ЗОШ № 1 і відмовився продовжувати рух, оскільки не всі пасажири, які зайшли біля готелю "Україна", оплатили проїзд. Проте жоден із пасажирів не міг засвідчити оплату, оскільки водій нікому не видавав квитків.

На вимогу Михайла Щура дати квиток, оскільки він заплатив за проїзд, водій відповів: "А ти докажи, що ти платив!"

Коли ж у салоні почались протести проти такої поведінки водія, і одна з пасажирок зателефонувала перевізнику, водій таки відновив рух.

Михайло Щур, своєю чергою, теж звернувся до перевізника зі скаргою про відмову водія надати квиток за проїзд, оскільки це є порушенням правил перевезення. Проте диспетчер почала вимагати інфомацію про номерні знаки, адже без них вона нібито не зможе знайти порушника. На що член виконкому слушно зауважив, що у маршрутках повинні працювати системи МАС, тож виявлення потрібного водія не повинно створювати жодних проблем. Після цього його звернення і дані зафіксували і обіцяли надати пояснення. Відповідь від керівництва повинна надійти упродовж одного місяця.

До слова, як розповів Михайло Щур, сам він простежив рух цієї маршрутки за навігатором. Наразі уже тривалий час вона знаходиться у Боголюбах і не продовжує перевезення. На його думку, водій таки мав розмову з керівництвом, після чого залишив ключі і відмовився курсувати далі.

Також Михайло Щур додав, що не буде порушувати це питання на наступному виконкомі, проте під час звіту цього перевізника таки підніме питання про якість перевезень та відповідність квитків затвердженому зразку.

Довідково:

Конкурс на маршрут № 47 у 2017 році виграло ТзОВ "АТП-Луцьк". Засновник – Колеснік Микола Анатолійович. Керівник – Колеснік Олег Анатолійович. Статутний капітал становить 1000 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
09:55
18 березня 2024
13 березня 2024
14 лютого 2024
10 лютого 2024
08 січня 2024
06 січня 2024
15:41
05 січня 2024
30 грудня 2023