Поділитись:

Новий очільник "Укрзалізниці" обіцяє незабаром сполучити Луцьк із Холмом

Середа, 09 серпня 2017, 14:55
Новий очільник

Кабінет Міністрів схвалив призначення першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова т.в.о. голови "Укрзалізниці" після того, як Войцех Балчун подав у відставку.

Про це він розповів журналістам, – повідомляє Еспресо.TV.

Кравцов підтвердив, що уряд задовольнив прохання Балчуна про відставку і тепер, відповідно, Кравцов стає т.в.о. "УЗ". Із його слів, цей рік для підприємства був складним, однак воно все ж змогло досягти певних важливих результатів.

Євген КравцовЄвген Кравцов

"Є безсумнівні факти стосовно того, що за цей час компанія змогла вийти на позитивний фінансовий баланс. Було розпочато дуже багато важливих проектів, що стосуються збільшення вантажної бази компанії, пасажирських напрямків", – наголосив Кравцов.

Як зазначив Кравцов, керівництвом "УЗ" також було виконано важливу роботу щодо міжнародних напрямків сполучення і додаткового сполучення з Європою, це буде пріорітетом компанії й надалі.

"За кілька місяців ми подовжимо сполучення з містом Холм, сполучимо його з Луцьком та Рівним. Також до кінця року маємо завдання щодо пасажирського сполучення України з Віднем", – розповів Кравцов.

Він додав, що до середини наступного року в "Укрзалізниці" розглянуть питання щодо запуску поїзда Одеса-Перемишль.

Надрукувати
мітки:
коментарів