Поділитись:

Підприємці погодилися на переїзд квіткового ринку з центру Луцька

П'ятниця, 11 серпня 2017, 11:15

Квітковий ринок, який зараз розташований у центрі Луцька, перенесуть до філармонії.

Про це йшлося сьогодні, 11 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що підприємці погодилися переїхати до філармонії. Там можна розмістити від 10 до 12 тимчасових споруд.

"Ситуація виглядає так: ми декілька разів зустрічалися з підприємцями. Остаточний варіант – місце розташування біля філармонія. Там можна розмістити близько 10-12 споруд. Філармонія повідомила, що не заперечує цьому, оскільки зараз та ділянка перебуває у їхньому користуванні. Меморандум нами підготовлений і перебуває на вивченні підприємців. Сподіваюся, наступного тижня підпишемо меморандум і розпочнеться процес виготовлення дозвільної документації. Також багато підприємців відмовилися від співпраці з нами", – зазначив Олександр Рачков.

"Я думаю, що це буде добре для міста. Це покаже, що влада і люди можуть спільно працювати", – резюмував голова комісії Андрій Козюра.

Депутати прийняли інформацію до відома.

Надрукувати
мітки:
коментарів