Поділитись:

Де в Луцьку ремонтують двори і дороги (фото)

П'ятниця, 11 серпня 2017, 15:16

Представники міської влади проінспектували якість здійснених робіт на вулицях та прибудинкових територіях у різних мікрорайонах Луцька.

Спершу вирушили на вулицю Львівську, де розпочато капітальний ремонт прибудинкової території біля будинків 73 та 73а. Тут триває асфальтування проїзної частини та влаштування бруківки на тротуарах. Загальна вартість робіт – понад мільйон гривень, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Потому інспектували якість нещодавно виконаних ремонтних робіт на дорогах приватного сектору, де раніше ніколи не було твердого покриття. Це вулиці Олекси Ошуркевича, Софії Перовської та частково Гнідавській. Тут завершені роботи із влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією та часткове асфальтування.

У мікрорайоні Вересневому оглянули нещодавно відремонтовану прибудинкову територію, що на вулиці Польовій, 1,3. Тут заасфальтовано проїзну частину та покладено бруківку на тротуарах. Вартість робіт – понад 1,4 млн грн.

Не оминули увагою й капітальний ремонт вулиці Липинського. Проектом передбачено влаштування тротуарів, зупинки громадського транспорту, пішохідних доріжок, велодоріжки, асфальтування дороги, будівництво мереж зовнішнього освітлення та заміну каналізаційної мережі. Це зона багатоквартирної житлової забудови. Вулиця Липинського з'єднує вулиці Карпенка-Карого та Агатангела Кримського. Це один з найдорожчих об'єктів, адже загальна вартість якого становить понад 10 мільйонів гривень.

Насамкінець побували на прибудинковій території на проспекті Грушевського, 7, 9, 9а. Тут теж активно тривають ремонтні роботи.

Надрукувати
мітки:
коментарів