Поділитись:

"Луцьктепло" отримає 660 тисяч на погашення боргів

П'ятниця, 11 серпня 2017, 17:33
«Луцьктепло» отримає 660 тисяч на погашення боргів

Члени Луцького виконавчого комітету перерозподілили видатки бюджету міста.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Під час позачергового засідання виконавчого комітету перерозподілили видатки бюджету міста. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету міської ради Людмила Гаврилевська пояснила, що потреба прийняття цього рішення виникла у зв'язку з необхідністю перерозподілу коштів в межах головного розпорядника.

Члени виконавчого комітету підтримали рішення, що передбачає провести перерозподіл видатків загального фонду бюджету міста по виконавчому комітету міської ради на фінансову підтримку ДКП "Луцьктепло", збільшивши видатки на погашення кредитних зобов'язань в сумі 662 000 грн за рахунок зменшення видатків на орендну плату за договором поруки в сумі 662 000 грн.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що ці кошти допоможуть частково вирішити проблеми, що утворилися на котельні. На даний час найбільше клопотів для міської влади, бюджету, громади створюють ДКП "Луцьктепло" та "Луцьке підприємство електротранспорту", де проблеми накопичувалися роками.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад додав, що необхідність прийняття рішення виконавчим комітетом допоможе вирішити питання погашення кредитних зобов'язань в рамках законодавчого поля.

Надрукувати
мітки:
коментарів