Поділитись:

Відомо, чи була справною маршрутка № 9, яка втрапила в аварію

Понеділок, 14 серпня 2017, 21:00

Слідчий, який вів справу щодо дорожньо-транспортної пригоди маршрутки № 9, яка в'їхала в бетонний стовп, розповів про, те чи була вона справною.

Технічна експертиза показала, що транспортний засіб був справним. Це підтвердив у коментарі для сайту новин Луцька "Конкурент" слідчий Сергій Ткачук 14 серпня.

Він зауважив, що, ймовірно, водій не впорався з керуванням. Хоча остаточно це вже має визначити суд, матеріали до якого він скерує найближчим часом. Втім версія про те, що водія "підрізав" інший транспортний засіб і він змушений був викрутити кермо в сторону (що і призвело до зіткнення з бетонним стовпом, – К.), не знайшла підтвердження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕВІЗНИК ПРОКОМЕНТУВАВ АВАРІЮ ЗА УЧАСТЮ МАРШРУТКИ № 9

Пасажирка маршрутки № 9 Оксана, яка в той день, коли відбулось аварійне зіткнення зі стовпом, була в маршрутці і отримала серйозну травму ноги, розповіла "Конкуренту" про те, що саме завдяки небайдужим людям змогла зібрати гроші на дороговартісне лікування пошкодженого коліна в Києві. Ані страхова, ані перевізник поки що не відшкодували їй жодної копійки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКУ СТРАХОВКУ ОТРИМАЮТЬ ПАСАЖИРИ РОЗБИТОЇ ЛУЦЬКОЇ МАРШРУТКИ № 9

Зі слів жінки, зараз виявилось, що постраждалих в аварії з травмами середньої тяжкості є лишень двоє: вона і ще одна пасажирка, яка під час цієї ДТП пошкодила собі руку. Зараз Оксана старається відшукати потерпілих пасажирів з цієї маршрутки, щоб, згуртувавшись, намагатись спільно вирішити питання з матеріальним відшкодуванням пасажирам, які постраждали внаслідок аварії.

Відтак всіх, хто постраждав під час дорожньо-транспортної пригоди за участі маршрутки № 9, яка сталась 11 червня близько 10:30 на вулиці Гнідавській (а особливо тих пасажирів, які перебували на стаціонарному лікуванні після цієї аварії), просять відгукнутись за номером телефону, вказаним нижче.

Тел. 066 290 29 49

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЛЮДИ ВСІ КРИЧАЛИ, БУЛО МОРЕ КРОВІ", – ПАСАЖИРКА МАРШРУТКИ № 9

***

Нагадаємо, що раніше ІА "Конкурент" повідомляло про те, що 11 червня близько 10:30 на вулиці Гнідавській маршрутне таксі № 9 злетіло з дороги та в'їхало в електричний стовп. Від удару люди повипадали з транспортного засобу, а стовп впав і перегородив дорогу.

Заступник головного лікаря з медичної частини КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" Володимир Шендибило 12 червня розповів, що у лікарні було 11 пацієнтів із маршрутки № 9: 5 осіб госпіталізували, а решті надали допомогу та відпустили додому.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів