Поділитись:

Луцькі патрульні отримали понад 100 адміністративних позовів

Вівторок, 15 серпня 2017, 13:03
Луцькі патрульні отримали понад 100 адміністративних позовів

Упродовж 6 місяців 2017 року із адміністративних судів до управління патрульної поліції у місті Луцьку надійшло 107 адміністративних позовів.

Вони пред'явлені як до УПП у м. Луцьку, так і до посадових осіб управління (інспекторів патрульної поліції) в рамках оскарження рішення та дій суб'єктів владних повноважень у сфері гарантування безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку (постанов в справах про адміністративні правопорушення), – інформує прес-служба патрульних.

Разом з тим, за інформацією відділу адміністративної практики, патрульні поліцейські в першому півріччі винесли всього 7 439 постанов.

"Ми бачимо позитивну тенденцію для управління, оскільки суди здебільшого відмовляють громадянам у задоволенні позовів або ж залишають справи без розгляду. До того ж сама кількість адміністративних позовів не є критичною, якщо порівняти із загальною кількістю матеріалів, а їх – майже 8 тисяч. Це свідчить про те, що патрульні працюють щоразу більш фахово, оформляють адміністративні матеріали професійно та подають належну доказову базу", – прокоментував керівник УПП у м. Луцьку Олександр Вовченко.

Надрукувати
мітки:
коментарів