Поділитись:

Відомі ще три учасники джазового фестивалю в Луцьку

Середа, 16 серпня 2017, 18:19

Організатори Х Міжнародного джазового фестивалю "Art Jazz Cooperation 2017", який відбудеться у Луцьку 25-27 серпня, продовжують знайомити лучан із гуртами-учасниками.

Одним із гостей джаз-фесту буде Katya Chilly Group – музична формація, яка об'єднала в собі дійсно талановитих музикантів, майстрів імпровізації, серед яких відомі джазмени, віртуози класичної школи, дослідники народної традиції і потужний sound живого фракталу (фортепіано, ударні, скрипка, бандура і контрабас).

Естрада, опера, етнічні мотиви з вкрапленнями альтернативної електроніки і європейського джазу, а також ритуальні співи Тибету і звуки природи. Все це створює на сцені чарівну музичну атмосферу, якої ще ніхто не чув, адже музика Katya Chilly Group народжується прямо на сцені.

Катя Chilly – вокал
Валентин Корнієнко – контрабас
Максим Сідоренко – фортепіано
Алекс Фантаєв – ударні
Сергій Охримчук – скрипка
Ярослав Джус – бандура

Кіт Данн – всесвітньо відомий виконавець блюзу із Бостона, спадкоємець мелодійності Санні Бой Вільямсона і звуку Літтл Уолтера. У Данна 30-річний досвід виконання блюзу. У його минулому – учнівство у таких великих, як Літтл Уолтер, Джимі Роджерс, Біг Мама Торнтон. Кіт є офіційним представником гармонік фірми Hohner, дає майстер класи на найбільших світових фестивалях губної гармоніки.

Кіт Данн є одним з небагатьох виконавців у світі, який проводить сольні концерти на губній гармошці, імітуючи гру цілого бенду – поєднуючи губну гармоніку, ритм-секцію і вокал. Вся сила голосу і губної гармоніки цього музиканта – в ритмах дельти Міссісіпі. Кіт Данн привозить в Україну музику, що не піддається впливу часу і місця – американський блюз, пристрасний і мудрий одночасно.

Польський гурт "The Lions" – новатори в музиці реггі. Професійний шлях музикантів сповнений подорожей, різних експериментів та постійної відвертості з власною аудиторією.

"The Lions" побували з концертами в Бразилії, Японії, Колумбії, Німеччині ,Швеції, Бельгії, Угорщині, Австрії, Чехії та інших країнах. Тонка джазова імпровізація, ямайські ритми та прекрасний вокал.

Надрукувати
мітки:
коментарів