Поділитись:

Сказали, що буде замість квіткового ринку на Волі

Середа, 16 серпня 2017, 16:51
Сказали, що буде замість квіткового ринку на Волі

Четверо підприємців, які здійснювали торгівлю квітами на проспекті Волі (неподалік ЦУМу), підписали меморандум із Луцькою міською радою і невдовзі "переїдуть" на нове місце біля Волинської обласної філармонії.

Підприємцям продовжили термін до 10 жовтня, до якого вони мають "виселитись" зі скверу, що на проспекті Волі. Про це йшлося 16 серпня під час підписання меморандуму між підприємцями і Луцькою міською радою.

Відтак до 1 вересня підприємці мають подати документи на дозвіл на розміщення біля філармонії. У разі якщо ці документи відповідатимуть всім вимогам, їм погодять це місце.

Заступник Луцького міського голови Олесандр Рачков сказав, що є лист від дирекції філармонії на згоду щодо безстрокового розміщення квіткового ринку на території поряд.

"Ми підписуємо сьогодні меморандум і від сьогодні ми маємо зобов'язання", – сказав Олександр Рачков.

Відтак чотири підприємці готові підписати меморандум. 13 осіб зобов'язуються не здійснювати торгівлю квітами на проспекті Волі у сквері, коли ринок перенесуть.

Олександр Рачков зазначив, що є перспектива для розвитку, оскільки меморандум зголосились підписати 4 підприємці, а є ще можливість облаштування 10 споруд біля філармонії.

"Підписання меморандуму – це приклад нормального діалогу і співпраці", – резюмував радник міського голови Ігор Поліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів