Поділитись:

Кільце на Набережній у Луцьку відремонтують за 3 мільйони

Четвер, 17 серпня 2017, 17:04

У Луцьку до кінця 2017 року капітально відремонтують перехрестя вулиць Набережна та Шевченка.

Фірма-переможець "обскакала" свого найближчого опонента на 1 гривню, – інформує Волинь24.

Виконавцем робіт за результатами конкурсних торгів стало приватне підприємство "ТРАНС-ДОР-СЕРВІС", яке запропонувало найнижчу ціну – 2 мільйони 949 тисяч 999 гривень.

Як розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, там заплановано повну реконструкцію кільця, тротуарів. Роботи повинні виконати до 31 грудня 2017 року.

"Так як на Перемоги зараз роблять, так же будуть робити кільце на Набережній. Тільки тут будуть зроблені тротуари, кільце з пониженням", – каже він.

До слова, на конкурсні торги "подалися" троє учасників. Конкуренцію "ТРАНС-ДОР-СЕРВІСУ" склали ТОВ "ЛДПМК" та мале підприємство "Шлях".



І якщо фірма "Шлях", до якої причетний директор департаменту Волинської ОДА Іван Мирка, залишилася далеко позаду, то підприємство "ЛДПМК" фінішувало впритул з переможцем, відставши від нього всього на 1 гривню.

Журналісти вирішили поцікавитися у директора "ТРАНС-ДОР-СЕРВІСУ" Віталія Ореховського, як їм вдалося здобути таку видовищну перемогу, проте наполегливе телефонування упродовж трьох днів результату не дало. Жодного разу керівника не вдалося застати на місці.

Довідка:

ПП "Транс-Дор-Сервіс" зареєстроване 2011 року в Луцьку, на вулиці Дубнівська, будинок 66. Власником підприємства зі статутним капіталом 1 тисяча гривень є Сергій Іщук.

Найближчий переслідувач, ТОВ "ЛУЦЬКА ДОРОЖНА ПЕРЕСУВНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА", "родом" з села Великий Омеляник Луцького району. Створене підприємство було у 2007 році. Бенефіціарами є бізнесмени Іван та Максим Кобаки.

Статутний капітал складає понад 1 мільйон гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів