Поділитись:

Скільки львівського сміття везуть до Луцька

Четвер, 17 серпня 2017, 20:00

Сміття зі Львова на законних підставах до луцьких полігонів не везуть. Це 17 серпня підтвердив під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження директор підприємства "Луцькспецкомунтранс" Валерій Кузьмич.

Питанням поцікавився депутат Андрій Козюра. На це Валерій Кузьмич відповів, що з часу, коли міська рада прийняла рішення відмовляти у такій послузі Львову, сміття не везуть.

"Коли прийняли рішення на сесії про те, щоб львівське сміття і з інших областей не поступало на полігон, то з мого дозволу туди не поступило ні одного кілограма сміття. Люди усі попереджені і знають прекрасно, що якщо попаде сміття – не будуть сильно розбиратися чи з мого дозволу, чи ні. Стоятиме питання, що я не зміг організувати і буду нести відповідальність", - зазначив Валерій Кузьмич.

Він також зазначив, що до нього приїжджали "чотири керівника зі Львова", говорили певні пропозиції, але згоди після кожного з діалогів не було.

Надрукувати
мітки:
коментарів