Поділитись:

Назвали ще трьох учасників джаз-фесту в Луцьку

Четвер, 17 серпня 2017, 18:14

Організатори Х Міжнародного джазового фестивалю "Art Jazz Cooperation 2017", який відбудеться у Луцьку 25-27 серпня, продовжують знайомити лучан із гуртами-учасниками.

Акустичний дует київських музикантів, піаніста Павла Ігнатьєва та вокалістки Катіко Пурцеладзе, – це симбіоз легкості та глибини, свободи душі та радості, світлого смутку та несподіваних прийомів.



Кожен з музикантів реалізував себе сольно і як учасник інших колективів. У Павла Ігнатьєва є десять сольних альбомів в стилі неокласики та джазу, спільні роботи з гуртом Бумбокс та Сергієм Бабкіним. Катіко – вокалістка з ароматом грузинського колориту, актриса, учасниця джазового колективу "JT Fresh", який виступав на фестивалі "ART JAZZ" в 2010 році.

На фестивалі музиканти представлять нову програму, що складається з авторських композицій та джазових стандарти в оригінальному авторському виконанні.

Хор Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва під керівництвом головного хормейстера Масленнікової Анжели Геннадіївни бере участь в різножанровому репертуарі театру^ операх, мюзиклах, кантатно-ораторіальних творах, музично-драматичних виставах, освітніх програмах, концертах, навіть у балетах (де є хорові партії). Хоровий колектив співає як у супроводі оркестру, так і а cappella.

Хор театру неодноразово брав участь в найпрестижніших державних заходах України (виконання гімнів країн-півфіналістів під час проведення "Євро - 2012" тощо).

"Дві меси в стилі джаз" це мистецький експеримент який вперше буде звучати на джазову фестивалі в Україні. Програма концерту складається з творів найпопулярніших хорових композиторів сучасності Боба Чілкотта та Мартіна Воллінгера. У виконанні переважно молодого, а тому схильного до експериментів хору в супроводі інструментального тріо – Діана Зуєва (фортепіано), Єгор Славінський (контрабас), Дмитро Орел (ударні) – "Маленька джазова меса" "сучасного героя британської хорової музики" Чілкотта одразу ж позитивно налаштувала і найбільш вибагливих поціновувачів джазу.

Minimal Groove Band – це молодий естрадно-джазовий ансамбль з невеликого провінційного містечка Білорусі. Колектив постійно експериментує і пробує себе в різних джазових стилях, від свінгу до фанку. Так само виконує авторські композиції. Склад колективу поєднує в собі молодість і досвід, часто поповнюється новими і перспективними музикантами.

Головна мета бенду – це пропаганда джазової музики серед молоді.

Склад:

  1. Євгеній Ширшов – бас гітара, керівник.
  2. Вадим Сай – барабани.
  3. Ігорь Густир – перкусія.
  4. Валерій Ткачук – клавіші.
  5. Іван Засимович – гітара.
  6. Павел Засимович – саксофон альт.
  7. Едуард Бриль – саксофон тенор.
  8. Максим Беленко – тромбон.
  9. Ніколай Горох – труба.
  10. Анастасія Сернова – вокал.
  11. Анастасія Кипнюк – бек вокал.
  12. Ангеліна Губорєва – бек вокал.

Надрукувати
мітки:
коментарів