Поділитись:

Суд залишив рішення щодо Тиводара без змін

П'ятниця, 18 серпня 2017, 18:05

Розглянувши апеляційні скарги прокуратури та сторони захисту, суд не змінив міру запобіжного заходу для Олександра Тиводара і залишив її у вигляді особистого зобов'язання.

Розгляд апеляцій відбувся сьогодні, 18 серпня, у приміщенні Апеляційного суду Волинської області, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, сторона обвинувачення просила змінити міру запобіжного заходу на взяття під варту строком на 60 діб. Натомість у своїй апеляційній скарзі адвокат Олександра Тиводара просив у суду відпустити свого підзахисного у залі суду, адже йому не оголосили підозру протягом 24 години, як це передбачено законом.

Вислухавши доводи обох сторін, суд постановив не задовольняти їхні апеляційні скарги та залишити міру запобіжного заходу для Олександра Тиводара без змін – особисте зобов'язання.

Під час розгляду справи біля стін Апеляційного суду Волинської області зібралися люди на підтримку Тиводара.

Нагадаємо: серпня Олександра Тиводара затримали в Луцьку 8 серпня. Прокуратура Волинської області повідомила, що затримання представників "Варти порядку" відбувалося через підозру в незаконному стеженні, зборі та використання у власних цілях та на замовлення третіх осіб конфіденційної інформації про особисте життя громадян,зокрема публічних осіб в регіоні.

Всі предмети, які були вилучені в ході обшуків, зокрема спеціальні технічні засоби, були передані на експертне дослідження. Вже відомо, що протипіхотні міни та гранати є навчальними, зброя– зареєстрованою.

Надрукувати
мітки:
коментарів