Поділитись:

Студентам присвячується

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 19 серпня 2017, 07:40
Студентам присвячується

Ось і завершилася вступна кампанія. Промчала так швидко, як і літо. Складна, подеколи незрозуміла, скандальна, у чомусь недосконала і така обнадійлива. Тепер можна видихнути з полегшенням – вже студенти. Списки сформовані і затверджені – виші поповнилися новими людьми. Ще трохи – і вони, усміхнені, повні сил і життя, крокуватимуть Луцьком під барабанний супровід на чолі зі своїми деканами.

Почнеться нова сторінка їхньої історії: подалі від батьків (хоч для декого і ні), з новими друзями, з новими можливостями і труднощами. Кожен матиме ще один шанс "зліпити" себе. І тут головне не замислюватися над результатом, а просто не боятися робити спроби. А результат, він буде: через 10 років, 20, і, може, не в менеджменті чи праві, на яких вчився. Доля любить наполегливих.

Студенти! Черпайте від свого вишу усього максимально: інформації, поїздок, різних конкурсів і змагань, корисних знайомств, професійних порад, стресу і радості, і навіть конфліктів та прогулів. Усе стане в нагоді. Не старайтеся тут стати кимось іншим, ви все одно залишитеся собою, просто марно витратите зусилля. Старайтеся відшліфувати того, ким ви є. Не вчіться заради похвали мами й тата, заздрощів сусідів, стипендії чи червоного диплому. Вчіться задля себе. Тоді ця освіта справді матиме вагу. Успіхів!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів