Поділитись:

Яким буде новий "Промінь"

Понеділок, 21 серпня 2017, 21:00

24 серпня запрацює основна частина "Променя". І йому буде чим дивувати лучан.

Над проектом нового "Променя" працювала родина Бідзілів: Андрош Бідзіля, який є головним архітектором центру, його син Андрій із дружиною та донька.

Як розповідає "Конкуренту" Андрош Бідзіля, загалом вдалося втілити усе, що планували.

"Від старого "Променя" залишився тільки кінотеатр, а тепер це цілий розважальний комплекс", – каже архітектор.

Оцінювати свою роботу не береться, мовляв, нехай оцінюють люди.

Директор ТзОВ "РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк запевнив: заклад повністю змінився.

"Промінь" повністю став новим, він змінив своє обличчя і внутрішнє середовище. Хоча в принципі за своїм духом він залишається тим самим "Променем", який дарує лучанам і гостям міста радість, гарні емоції, робить їхнє життя цікавішим", – зазначає він.

Як розповідає Дмитро Грелюк, у РЦ буде 5-тизальний кінотеатр Multiplex, а це найбільша в Україні мережа кінотеатрів, великий концертний зал – ексклюзивний і найсучасніший у місті. Загальна кількість місць кінотеатру становитиме 1010 місць, концертний зал матиме 769 місць.

"Також родзинкою буде наш дитячий комплекс, він вміщує і розваги для дітей, і навчання. Крім того, там є сфера послуг: перукарня, театр, студії образотворчого мистецтва тощо. Боулінг та більярд у нас теж будуть на високому рівні, з професійними доріжками. Працюватиме велика зона фуд-корту з відкритою терасою. Тут будуть заклади з різноманітними кухнями. Буде перша в Західній Україні кіберспортивна арена, де відбуватимуться турніри", – розповідає директор.

У день відкриття (нагадамо, що "Промінь" відчинить свої двері 24 серпня) команда підготувала для лучан і гостей міста широкоформатну програму. Святкування розпочнуться на площі перед "Променем" о 12:00 і триватимуть до 22:00 години. Вхід буде безкоштовним.

"Упродовж цього часу буде багато різних конкурсів, цікавих сюрпризів, виступи місцевих виконавців, розіграш квитків і подарункових сертифікатів, розіграш туристичної путівки. Надвечір виступатимуть хедлайнери, а на закінчення буде лазерне шоу, якого ще в Луцьку не було", – розповідає Дмитро Грелюк.

Дивувати будуть і всередині закладу. Кожна із зон підготувала для відвідувачів свої конкурси і сюрпризи.

Тому лучан і гостей міста запрошують відсвяткувати День Незалежності "з променем у серці"

и старалися зробити заклад максимально якісним і комфортним для лучан та гостей міста. Ми будемо щасливі розділити з вами святкування відкриття нашого оновленного комплексу", – каже директор "Променя".

Надрукувати
мітки:
коментарів