Поділитись:

Вимога підприємців зі Старого ринку: оренда на 10 років

Вівторок, 22 серпня 2017, 12:15

Підприємці із Центрального ринку просять міську раду продовжити Волинській обласній спілці споживчих товариств договір оренду землі під ринком на десять років. Відповідні звернення за підписом більше тисячі людей вони передали виконувачу повноважень міського голови Григорію Пустовіту під час особистого прийому громадян 21 серпня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗЕМЛЯ ПІД РИНКОМ. РАУНД ПЕРШИЙ

Вони запевняють, що лише довготермінова оренда стане стимулом до приведення благоустрою ринку до сучасних умов.

Мова йде про дві земельні ділянки. Управління земельних ресурсів, базуючись на висновку тимчасової комісії міської ради, що діяла минулого року, пропонує не продовжувати оренду землі на одній із ділянок. А щодо другої, то пропонує продовжити оренду лише на рік. У своїх висновках комісія констатувала численні порушення, які є на ринку. Підприємці ж кажуть, що готові до змін, якщо оренда буде більш тривалою.

Заслухавши аргументи підприємців, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що нині тривають дискусії щодо ринку. Адже на частині території свого часу була парковка, яка й запланована там у майбутньому. Тож остаточні рішення прийме сесія міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів