Поділитись:

Яким буде "Art Jazz Cooperation 2017" у Луцьку

Вівторок, 22 серпня 2017, 18:14

Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією "Принцип" під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку організовують 25-27 серпня 2017 р. Х Міжнародний джазовий фестиваль "Art Jazz Cooperation 2017".

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття – знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З'їзд європейських монархів, – інформують організатори.

Цьогорічна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів з восьми країн світу, зокрема запальні мотиви від першого українського сальса-оркестру "Dislocados", музичні емоції від всесвітньо відомого виконавця блюзу Кіта Данна, надасть змогу почути загадкову і космічну Катю Чілі, вперше в Україні почути блюз від німецько-японсько- українського колективу РодеоФМ та ще багато неймовірного.

У рамках фестивалю заплановано, окрім музичної частини, фотовиставка з попередніх фестивалів. Відкриття: 23 серпня в 14:00, галерея мистецтв ВОНСХУ. Також на території замку будуть цікаві культурні ексклюзиви, майстер-класи тощо від художників, гончарів та ще багато цікавих сюрпризів.

Генеральний партнер фестивалю: Страхова компанія "PZU Україна". Партнери фестивалю: Український комерційний банк "Кредобанк", група компаній "Модерн
експо груп", Комфортне містечко "Гармонія", мережа ломбардів "Діамантовий дім" та "Кромберг енд Шуберт".

За сприяння: Управління культури Волинської облдержадміністрації, Департаменту культури Луцької міської ради та Волинської обласної філармонії.
Ведуча – Наталка Войтович, одяг для ведучої на фестивалі від салону GOTA.

До 24 серпня квитки за найменшою ціною: 60 грн один день або 150 грн на три дні. В день фестивалю ціна на квиток – 100 грн за один день. Кількість місць обмежена. Частина коштів піде на благодійність. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua або за телефоном 066 000 07 54, а також в касах м. Луцька: музичний магазин "Кобза", вул. Стрілецька, 31 та музичний магазин "Медісон", вул. Лесі Українки, 17.

Надрукувати
мітки:
коментарів