Поділитись:

Кривіцький розказав, кого підозрює у справі про хабар

Середа, 23 серпня 2017, 15:00

Начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький, якого підозрюють в отриманні хабара та ще низці порушень, припускає, що кінцевою метою справи проти нього є усунення від посади на користь іншого посадовця.

Він підозрює, що на його місце претендує Олександр Шуцький, начальник митного поста "Луцьк".

"Одною із вимогою, аби заступити на посаду керівника Волинської митниці, є проходження конкурсу. Я виявився переможцем конкурсу. По конкурсу пройшов фігурою номер два начальник луцького посту Олександр Шуцький, особистий друг сина Луценка, який захотів очолити Волинську митницю будь-яким шляхом", - припускає Кривіцький.

Про це він повідомив 23 серпня під час засідання кадрової комісії громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби у Волинській області.

Водночас, як прокоментував Кривіцький "Конкуренту", під час самого конкурсу жодних натяків, аби він знявся із числа претендентів, не було. Посадовець припускає, що до його справи задіяли високопосадовців столичного рівня.

Відомо, що помешкання, де перебував 17 серпня Віктор Кривіцький, обшукали працівники прокуратури. Йому інкримінують, зокрема, справу про корупцію.

Він звинувачення відкидає та вважає, що кінцевою метою є усунення його від займаної посади.

"Я бачу у цьому логіку. З того, що вони мені інкримінують, то нічого суттєвого немає. Якщо розслідування піде об'єктивно, то ніяких проблем немає", - зазначив Кривіцький "Конкуренту".

Читайте також інші подробиці, які розказав головний митник Волині про своє затримання.

Надрукувати
мітки:
коментарів