Поділитись:

День знань без чиновників: що думають лучани (фото)

Неділя, 27 серпня 2017, 21:00

Уже кілька років поспіль освітяни і батьки школярів активно обговорюють заборону виступів представників влади і духовенства під час урочистих лінійок 1-го вересня та на свято останнього дзвоника.

Одні вважають присутність чиновників пережитком радянської влади, інші наголошують на недоречності виступів священиків, адже українці сповідують різні релігії, а хтось переконаний, що дітей змалку потрібно залучати до суспільно-політичного життя...

Що з цього приводу думають лучани та чи поділяють думку, що шкільна лінійка повинна бути для школярів, батьків і вчителів, а не для влади і духовенства, "Конкурент" запитав у містян.

Ірина:

Що стосується духовенства, то я не скажу, а на рахунок чиновників – я згідна, що не потрібно. Не потрібно дітям слухати зайвий раз і стояти під сонцем, марудитися і чекати, коли закінчиться.

Володимир:

Я думаю, що у виступах чиновників, депутатів нічого поганого немає. Треба дітей привчати до суспільного життя. А духовенство – це особистий вибір кожного. Думаю, що воно ні до чого поганого не призведе – ніяка релігія не пропагує нічого поганого.

Наташа:

Я навіть не знаю... Якщо промови, то вони повинні бути якісь невеличкі, коротенькі. Щоб діти особливо на сонці не шкварилися. Хай будуть, але коротші.

Ірина:

Не знаю... Залежить від теми виступу. Якщо це стосується виховання, то священик може прийти і розказати щось добре дітям.

Ольга:

Духовенство, я думаю, не потрібно забороняти, а виступи чиновників – однозначно. Дітям не цікаво, і батькам не цікаво. Це пережитки Радянського Союзу.

Марина і Олена:

Залежить від того, з приводу чого вони виступають. Якщо вони хочуть допомогти школі чи просто привітати, то можна. А політику в школу – не потрібно, діти нічого в тому не розуміють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ШКІЛЬНІ ЛІНІЙКИ БЕЗ ВЛАДИ Й ДУХОВЕНСТВА: ВАРТО ЧИ НІ

Надрукувати
мітки:
коментарів