Поділитись:

Депутат Луцькради просив не давати землю забудовнику

Середа, 30 серпня 2017, 11:00
Депутат Луцькради просив не давати землю забудовнику

Депутат Луцькради Микола Федік запропонував зняти питання щодо надання земельної ділянки для забудовника "ХК "Єврохолдинг", поки він не підпише меморандум про те, що дійсно передасть 6 % житлової площі Луцькій міській раді.

Депутат Микола Федік запропонував зняти питання з порядку денного на доопрацювання щодо надання ТзОВ "ХК "ЄВРОХОЛДІНГ" дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків із вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. Рівненській, 4. Цю пропозицію він озвучив 30 серпня під час засідання сесії Луцькради.

Депутат наголосив, що цю землю можна використати раціональніше: наприклад, віддати учасникам АТО.

Депутат Ігор Поліщук сказав, що були перемовини із забудовником, який обіцяв передати 6 % житлових площ Луцькій міській раді.

Депутат Павло Данильчук підтримав позицію Федіка, наголосивши на тому, що говорити і обіцяти можна багато.

"Поки не прийде представник забудовника і не підпише меморандум про передачу квартир, то тоді можна погоджувати їм цю землю. А поки що підтримую Федіка –зняти це питання, яке вносилось поспіхом через "земельну" комісію", – сказав Павло Данильчук.

Депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Козюра зазначив, що ця земельна ділянка не є вільною. Адже там вже є фундамент, а своїм колегам запропонував почитати Земельний кодекс України.

Депутат та голова "земельної" комісії Євгеній Ткачук сказав, що там дійсно є зареєстрований фундамент і тривають перемовини із забудовниками.

"Були перемовини із забудовником, буде видано вже дві квартири, і 6 % житла забудовник гарантійним листом зобов'язується передати до міської ради", – сказав Євгеній Ткачук.

Втім пропозицію про виключення питання "Єврохолдінгу" з порядку денного депутати не підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів