Поділитись:

Чи змінилися ціни на квартири в Луцьку (інфографіка)

Середа, 30 серпня 2017, 14:02
Чи змінилися ціни на квартири в Луцьку (інфографіка)

Інтерес покупців в Луцьку спрямований на квартири з маленькою площею в будинках старого житлового фонду. Купівля житла великих розмірів залишається неактуальною для клієнтів через високу вартість.

Згідно з даними агентств нерухомості Луцька, покупці воліють витрачати близько $ 20000 на придбання житла в регіоні. При цьому зафіксовано попит на об'єкти, як з ремонтом, так і без, – інформує портал Domik.ua.

Ріелтор звертає увагу на те, що клієнти спочатку дивляться на розташування житлового об'єкта, після чого вирішують питання покупки. Більшість покупців розглядають винятково багатоквартирні будинки, які розташовані в безпосередній близькості від транспортної розв'язки.

У Луцьку власники квартир завжди готові торгуватися при продажу. Поступатися власники можуть від 5 до 10 % від заявленої ціни житлового об'єкта. Якщо вартість житла відповідає ринковій, термін експозиції буде тривати не довше ніж місяць.

Чи змінилися ціни на квартири в Луцьку (інфографіка)

В інфографіці продемонстровані середні ціни на покупку квартир в багатоквартирних старих будинках Луцька. Вартість може бути іншою, це залежить від площі, планування і стану ремонту житлового об'єкта.

Купити однокімнатну квартиру в центрі міста клієнти можуть в середньому за $ 13 000 - $ 14 000.

Двокімнатне житло в районі, наближеному до центру Луцька, покупці можуть придбати за $ 14 000 - $ 19 000.

За покупку трикімнатного житлового об'єкта, розташованого на околиці міста, клієнтам доведеться віддати в середньому $ 17 000 - $ 20 000.

Для порівняння, придбати однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду на околиці Рівного можна в середньому за $ 16 000 - $ 16 500.

Агент з продажу нерухомості Юрій Манчук запевняє, що тільки деякі клієнти перед покупкою житла залишають продавцям завдаток. Розмір суми становить зазвичай 3-4 % від загальної суми об'єкта. Щоб бути впевненими в тому, що продавець виконає всі свої зобов'язання, клієнти воліють оформляти процедуру нотаріально.

Найпривабливішими в Луцьку вважаються будинки, які розташовані в центральній частині міста: вулиці Лесі Українки, Чорновола, 33-й і 35-й квартали.

Надрукувати
мітки:
коментарів