Поділитись:

У Луцьку можуть підняти тарифи на воду

Четвер, 31 серпня 2017, 12:33
У Луцьку можуть підняти тарифи на воду

Комунальне підприємство "Луцькводокал" планує підняти тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Про це повідомляється на сайті "Луцькводоканалу".

28 серпня 2017 року відбулось відкрите обговорення щодо проекту тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та проекту тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 р.

Нагадаємо: для внесення пропозицій та зауважень КП "Луцькводоканал" попередньо оприлюднило наміри встановити нові тарифи на послуги.

Перегляд тарифів на 2018 р. здійснюється з метою приведення їх до економічно обґрунтованого рівня у зв'язку із зростанням вартості енергоносіїв, цін на реагенти, паливно-мастильні матеріали та рівня оплати праці для недопущення збиткової діяльності підприємства, забезпечення належної організації виробничого процесу з централізованого водопостачання та водовідведення.

У відповідності до проведених розрахунків, вартість послуг становитиме:

  • на централізоване водопостачання – 6,45 грн (без ПДВ), ріст на 1,72 грн/м3;
  • на централізоване водовідведення – 6,51 грн (без ПДВ), ріст на 1,88 грн/м3;
  • на централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньо будинкових систем) – 6,41 грн (без ПДВ), ріст на 1,22 грн/м3;
  • на послугу водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 6,27 грн (без ПДВ), ріст на 1,2 грн/м3.

У результаті обговорення присутні підтримали підвищення вартості тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення.

Надрукувати
мітки:
коментарів