Поділитись:

Підприємці Старого ринку сумніваються в об'єктивності рішень робочої групи

Неділя, 10 вересня 2017, 13:11
Підприємці Старого ринку сумніваються в об'єктивності рішень робочої групи

Луцькі підприємці, які працюють на ринку "Центральний", хотіли б мати більше своїх представників у складі робочої групи, яку створили для вирішення конфліктної ситуації через непродовження договори оренди земельної ділянки Волинській облспоживспілці.

Про це заявила приватний підприємець Тетяна Біскуп в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live" на телеканалі "Нова Волинь".

Нагадаємо: у Луцькій міській раді вирішили утворити робочу групу, яка буде здійснювати діалог з підприємцями ринку. До її складу увійшли депутати, підприємці та представники виконавчих органів.

Зі слів Тетяни Біскуп, люди хотіли б, аби у складі робочої групи була однакова кількість підприємців і депутатів з посадовцями.

"На жаль, вийшло так, що там більше депутатів і посадовців міської ради", – зазначила вона.

Також Тетяна Біскуп розповіла, що, зважаючи на це, підприємці не розуміють, як вони зможуть працювати у складі робочої групи за таких обставин.

"Крім того, що люди, які делегували нам якісь повноваження, перелякані, люди не розуміють, як можна буде щось пропонувати і доходити якогось консесусу в тому випадку, коли людей, які ініціювали цю ситуацію, одразу є більшість. Мало того, що там депутати, які створили таке рішення, там, до всього щастя, ще є працівники апарату міської ради, які теж, як вважається людям, швидше всього пристануть на сторону влади", – зауважила вона.

Натомість заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Олександр Рачков зазначив, що не чиновники формували цю комісію.

"Але з чисто практичної точки зору (оскільки я є головою або членом десятків робочих груп, комісій і колегіальних органів) можу заявити: чим більше членів робочого органу, тим проблемніша його робота, оскільки зібрати докупи велику кількість людей насправді дуже важко. А прийняти якесь рішення – взагалі неможливо!" – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів