Поділитись:

#Сім_сорок. Церковні бізнес-фантазії

Середа, 13 вересня 2017, 07:40
#Сім_сорок. Церковні бізнес-фантазії

А ви знаєте, що більшість депутатів та чиновників усіх рівнів демонструють небувалу богобоязнь? Церква – один з небагатьох інститутів, які мають чималі пільги. Наприклад, 50% знижку на газ. Або новина тижневої давнини: "Луцькрада звільнила церкву від сплати пайової участі".

Відчуваєте, куди вітер віє? Я й досі не можу збагнути, як українські забудовники не почали це використовувати у своїх цілях.

Наприклад, будуємо церкву, а над нею ще 10 житлових поверхів. Називаємо житловий комплекс "Афон" або "Сьоме небо". У ході будівництва звільняємося від сплати пайової участі (церкву ж будуємо!). І для мешканців можна робити гарні маркетингові пропозиції. Заводимо газ через церкву і… в усіх мешканців автоматична знижка 50%! Привабливо?

Або замість безплатного вай-фаю, щотижня роздавати проскурки. Сповідь і відпущення гріхів входить у вартість квартплати. З крана тече лише свята вода. І як бонус: кожна квартира , окрім паркомісця для авто, отримує одне гарантоване місце… в раю! Звісно, якщо є потреба в більшій кількості, їх завжди можна докупити.

Хто не зрозумів іронії, може сміливо писати в коментарях, у якому колі пекла горітиме автор. А депутатам і чиновникам потрібно проявляти свою богобоязнь в інший спосіб: не красти для початку. І розуміти, що всі повинні бути рівними не тільки перед богом, але й перед бюджетом.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією. Фото - ілюстративні.

Надрукувати
мітки:
коментарів