Поділитись:

У Луцьку буде ще одна багатоповерхівка з логотипом міста

Четвер, 14 вересня 2017, 13:13
У Луцьку буде ще одна багатоповерхівка з логотипом міста

У дев'ятиповерхівці на вулиці Конякіна, 29а у Луцьку розпочали роботи з термомодернізації. Невдовзі фасад будівлі прикрасять великим логотипом міста.

Цього року тут встигли встановити індивідуальний тепловий пункт, тепловий лічильник та провести капітальний ремонт даху. Усі ці роботи обійшлися у понад 478 тисяч гривень. Важливо, що майже половина суми – 248 тисяч гривень – надійшла із державного бюджету за урядовою програмою безвідсоткового кредитування на енергоощадні заходи (понад 165 тисяч гривень) та бюджету Луцька за програмою сприяння діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (83 тисячі 700 гривень), – пише Четверта влада.

Наприкінці літа тут розпочали і роботи з утеплення фасаду. ОСББ на Конякіна, 29а пішло шляхом їхніх сусідів на Федорова, 4 і також повністю термомодернізує будівлю. Будинок отримав від державного "Укргазбанку" 1 мільйон 268 тисяч гривень на утеплення. Окрім того, що мешканцям не доведеться виплачувати відсотки за цим кредитом (їх виплатять з міського бюджету), то ще й значну суму тіла кредиту поверне ОСББ Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження.

Роботи з утеплення фасаду на Конякіна, 29а розпочалися 28 серпня і, якщо сприятимуть погодні умови, то завершаться до кінця жовтня. Їх виконує компанія "Галспецбуд" із великим досвідом у цій сфері і потужною матеріально-технічною базою та кваліфікованими спеціалістами. До слова, ця ж компанія виконувала аналогічні роботи на Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ОБДЕРТИЙ ПАНЕЛЬНИЙ БУДИНОК У ЛУЦЬКУ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ НА "ЛЯЛЕЧКУ" (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів