Поділитись:

Луцький забудовник просить зменшити пайову участь за облагороджений парк

Вівторок, 19 вересня 2017, 17:00

"Луцький домобудівельний комбінат" просить зменшити пайову участь за облагородження парку поза межами будівництва на вулицях Конякіна-Гордіюк.

Розмір пайової участі "Луцького домобудівельного комбінату" – 5 мільйонів, а роботи із облагродження частини парку і встановлення дитячого майданчику виконані на понад мільйон гривень. Про це йшлося 19 вересня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

"Зроблено благородне діло, але було виділено з комунальних земель 3 гектари землі, і забудовник брав на себе зобов'язання. На жаль, до комплекту документів не надано всіх меморандумів, і ми не можемо перевірити зобов'язання, які були. Тому я пропоную проголосувати щодо цього питання, щоб винести на сесії, а на сесії готуйте меморандум", – сказав депутат Андрій Козюра.

Голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик нагадав, що на початок будівництва на перехресті вулиць Конякіна-Гордіюк ситуація була не проста, адже мешканці прилеглих бдинків були проти будівництва в межах парку, що там є .Тоді між міською владою і забудовником було досягнуто домовленостей, що забудовник дасть десять квартир членам загиблих учасників АТО та воїнам-афганцям, а також наведе в парку порядок та створить дитячі майданчики.

"Забудовник взяв зобов'язання виділити 10 квартир, що він і зробив. І вже видав дві квартири сім'ям загиблих учасників АТО, а одну квартиру вже отримав "афганець". Саме тоді міська рада зобов'язалась, що буде допомагати у зменшені пайової участі, щоб були реалізовані речі, про які ми говоримо", – пояснив Ярослав Мудрик.

Депутати підтримали проект рішення, щоправда, Андрій Козюра зауважив, що на сесії це питання може викликати жваве обговорення

Надрукувати
мітки:
коментарів