Поділитись:

Розпродують майно "Західінкомбанку"

Четвер, 21 вересня 2017, 16:00

На сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з'явилася інформація про продаж майна, що на балансі ПАТ "Західінкомбанк".

Визначені різні дати аукціонів, що триватимуть у вересні та жовтні. Серед майна, яке продають – офісна техніка, непридатні банкомати, відеосистеми, машини для підрахунку грошей та навіть калькулятори та інкасаторські сумки.

Попри застарілість обладнання чи його не придатність сума початкових цін на лоти за приблизними підрахунками сягає до півмільйона гривень.

На самому сайті банку також публікують результати торгів, за якими пропонують придбати права вимоги за кредитними договорами. При цьому сума деяких кредитних угод сягає мільйонів гривень. Однак, часто такі торги визнаються такими, що не відбулися через брак учасників.

Станом на 1 січня 2017 року відповідно до інформації, що міститься на сайті самого банку, практичне усе нерухоме майно (автомобілі та нерухомість), що були у власності банку, продані. Залишалося лише приміщення на проспекті Перемоги в Луцьку, вартістю 7,6 млн грн, та одне авто.

"Західінкомбанк" почав діяльність у 1993 році. У липні цього року Фонд гарантування вкладів продовжив ліквідацію фінустанови до липня 2018 року. Розпочався процес у 2014 році. Тоді прокуратура Волинської області відкрила кримінальну справу щодо розтрати більше ста мільйонів гривень керівництвом банку.

Надрукувати
мітки:
коментарів