Поділитись:

Як 17-річні лучани заробляють на шоколаді в Instagram (фото)

П'ятниця, 22 вересня 2017, 21:00

Якщо ви вважаєте, що 17-річні діти/підлітки/особи не здатні вигадати свою прибуткову справу, то ви надто помиляєтеся. ІА "Конкурент" доведе і мотивує вас, що бажання і наполегливість навіть у такому юному віці може стати запорукою успіху. А прикладом тому слугуватиме луцьке "інстаграм-підприємство" солодощів candykadi_uа, яке вже зібрало 3 тисячі підписників.

СТАРТ

Засновниця Катерина Якимчук своєю наполегливістю і креативом півроку тому "завербувала" однокласника Дмитра Тананайка до створення солодощів своїми руками. За словами майстрині – очі боялися, а руки робили. Хоч і близькі люди не вірили, що в підлітків справа може перетворитися у вдалий стартап, адже критика виникла вже на етапі ціни – в магазинах пропонуються й дешевші варіанти. Але Катерина і Дмитро загорілися ідеєю і втілювали її в життя.

СПЕЦИФІКА РОБОТИ

Рецепти молоді майстри шоколаду шукають в інтернеті. Проте здатні й експериментувати – додавати власні інгредієнти. Спочатку траплялося так, що шоколад підгорав, зараз же – все ідеально.

"Працюємо над цукерками тільки вдома, але все одно руки завжди чисті, а волосся зібране. Нас ніщо не повинне відволікати від роботи чи заважати", - розповіла Катерина.

За апетитні кекси та шоколадне серце відповідає Катерина, за цукерки – Дмитро. Начинки у смаколиках лучан є як ззовні, так і всередині

"Траплялася ситуація, коли щедро поклали багато начинки із зефіру, а вона прилипла до кришечки коробки. Відкриваємо, а однієї цукерки немає", - жартома розповіла майстриня.

РОДЗИНКА

Лучани називають своєю родзинко те, що солодощі роблять від щирого серця і як для себе. Стараються до кожного клієнта підійти по-особливому, надають поради щодо вибору. До того ж часто здійснюють інстаграм-конкурси, в яких за коментар чи репост дарують солодощі. Також надсилають смачні замовлення в інші міста України.

СПІВПРАЦЯ

Говорячи про співпрацю самих майстрів між собою, то в них діє одне правило – хто менше був задіяний у виготовленні смаколиків, той миє посуд.

Солодощі лучан можна скуштували на автостанції міста №1, у закладі "ЄвроКава" та у "GoodMorning".

"Найбільшим було замовлення на 48 цукерок і шоколадне серце. Зараз частіше замовляють кілька видів солодощів одразу", - розповіла Катерина.

ЦІНИ

9/12/24 цукерки обійдуться в 100/120/220 гривень. Велика шоколадка у вигляді серця, яка має купу горішків, коштує 150 гривень. Шоколадні пористі кекси 12/20 штук за 80/130 гривень.

"Спробувавши раз, ви неодмінно захочете ще", - запевняють майстри.

ПРО КОНКУРЕНТІВ

Сьогодні і в магазинах міста, і в тому ж інстаграм можна знайти безліч варіантів цукерок із шоколаду за різну ціну. І кожен із виробників є конкурентом іншому. Проте попит на ці солодкі смаколики дозволяє усім вдало "уживатися" на ринку.

"Конкуренції серед найкращих немає, тому ми її не боїмося", - оптимістично заявляють молоді майстри.

ПЛАНИ

Катерина та Дмитро на свій юний вік стали прикладом для багатьох, хто боїться починати власну справу. Проте майстри не збираються зупинятися на досягнутому, а планують вчитися, вдосконалюватися та розширювати свої можливості.

"Одна підписниця нам сказала: ви рятуєте наші життя, бо поки є солодощі – є щастя", - підсумувала Катерина.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
17 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024