Поділитись:

Медичні заклади Волині готові до опалювального сезону

Вівторок, 26 вересня 2017, 12:50

План заходів з підготовки лікувально-профілактичних закладів краю до опалювального сезону 2017-2018 років виконано майже на 100%.

Про це розповів начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Ігор Ващенюк, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Для реалізації запланованого передбачені кошти у сумі 7 млн 480 тис. грн з яких 6 млн 700 тис. грн – бюджетні кошти, а 750 тис. грн – позабюджетні. Фінанси освоєно практично повністю. Для опалювання приміщень заготовлено 44% вугілля, 66% торфобрикету, 83% дров і 100% паливної тріски. Попри це, у бюджеті 2018 року необхідно передбачити кошти на завершення процесу забезпечення медзакладів резервним живленням.

"У визначені терміни керівники закладів подали необхідні акти стану готовності теплових господарств до державної інспекції. Усі вони підписані, лише у Заболотівській та Смолигівській об'єднаних територіальних громадах акти проходять технічне коригування, застережень щодо їх не підписання немає. Можемо стверджувати, що заклади охорони здоров'я області готові до роботи в новому опалювальному сезоні", – резюмував Ігор Степанович.

Голова ОДА Володимир Гунчик своєю чергою звернув увагу профільного управління облдержадміністрації на необхідність завершення процедури утеплення Іваничівської районної лікарні, адже уже проведений тендер та виділені необхідні кошти.

"Тендерна процедура відбулась і роботи потрібно обов'язково виконати. Кошти на цей заклад передбачені у Державному фонді регіонального розвитку, і вже виділені. До кінця цього року всі роботи на об'єкті потрібно завершити, – резюмував Володимир Петрович

Надрукувати
мітки:
коментарів