Поділитись:

У Луцьку триває ремонт навчальних закладів (фото)

Вівторок, 26 вересня 2017, 16:16

У Луцьку триває підготовка до осінньо-зимового періоду у школах та дошкільних навчальних закладах. З початком навчального року ремонтні роботи у деяких навчальних закладах тривають, не стаючи на заваді навчальному процесу.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти міської ради Зиновія Лещенко побували у двох закладах, де проводилися наймасштабніші роботи, пов'язані із заміною покрівлі.

ДНЗ № 18 – це один із найстаріших дитсадків нашого міста. Наступного року він святкуватиме 55-річчя. Відтак проблема із заміною шатрового даху була однією із найбільш нагальних. Цього року за кошти міського бюджету вдалося повністю оновити покрівлю. Загальна вартість робіт становить 1 млн 490 тисяч гривень. Також планується облаштувати подвір'я бруківкою.

Також актова зала закладу та харчоблок потребують ремонту. Також потрібно оновити постільну білизну та шафи для дітей. Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що на жовтневій сесії міської ради розглянуть можливість виділення 35 тисяч гривень на придбання меблів та білизни для дітей, а кошти на ремонт пральні та харчоблоку будуть передбачені на наступний рік.

У ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 роботи із заміни покрівлі ще тривають. Тут прокладуть 1370 квадратних метрів даху з гарантією 10-15 років. Загальна вартість робіт становить 1 млн 416 тисяч гривень. До початку опалювального сезону роботи будуть завершені.

Окрім цього, у школі продовжують укріплювати несучі та огороджуючі конструкції в рамках проекту НЕФКО-1. Оскільки школа також є однією із найстаріших, капітального ремонту тут потребує актовий зал, кошти на який будуть закладені наступного року.

Надрукувати
мітки:
коментарів