Поділитись:

У міські маршрутки тільки з парасолями

Неділя, 08 жовтня 2017, 07:40

Я от собі думаю, а яку б вартість проїзду просили перевізники, у яких би були нові, технічно справні маршрутки, з чистими й зручними сидіннями, теплим салоном. Які були б зручними для користування людьми з інвалідністю та ввічливими водіями, які везуть тебе акуратно, а не як дрова.

Якщо можна змиритись на декілька хвилин поїздки з рипучими колонками, в яких звучать якісь новини чи шансон, з обдертими сидіннями (досить часто це і справа рук самих пасажирів, яким конче треба написати маркером "Лєна –дура", або ж спробувати, як горить тканина, якою оббите сидіння). Якщо можна змиритись з тим, що водій, який бачить як ти розмахуєш руками, мовляв, зупинись - не зупиняється. Інколи це зрозуміло, адже везе в три ряди десь 150 людей одночасно. Якщо можна змиритися з іншими незручностями, до яких ми звикли, то вже коли в дощову погоду в маршрутці на твої плечі крапає дощ – це вже занадто.

Здавалося б, йде дощ і ти чимдуж намагаєшся застрибнути в громадський транспорт аби не змокнути, і тут тобі маєш - або в мокре сидіння сядеш, яке все залите дощем, або ж краплі дощу накрапають тобі на плече при тому, що вікна в маршрутці зачинені. От, наприклад, минулої п'ятниці хлопцю не пощастило і він сів в таку "діряву" маршрутку" біля "дірявого" вікна.

Якщо на Вересневому в маршрутку сідав у фактично сухій куртці, то під час поїздки в цій "консерві" під дощем вийшов уже в куртці з мокрим плечем. Ну і невже цей "сервіс" коштує 4 гривні? Невже двері в маршрутках мають бути з такими шпаринами, що в них пролазить рука? Невже нормально, що взимку салон не опалюється жодним чином?

І ці вже риторичні питання можна продовжувати вічність, так само як вічність перевізники розказуватимуть нам, що в них немає грошей на кращий транспорт і що ціна, яку ми платимо, не покриває їхніх всіх витрат на ремонт, на пальне і так далі. Тому користуйтесь на здоров'я таким транспортом, який є, а якщо що, то можна в маршрутку взяти парасолю на всяк випадок, щоб дощ не змочив.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
13 березня 2024
14 лютого 2024
10 лютого 2024
08 січня 2024
06 січня 2024
15:41
05 січня 2024
30 грудня 2023
27 грудня 2023
15 грудня 2023