Поділитись:

Halloween Weekend у "Промені": лячно буде кожному*

Вівторок, 10 жовтня 2017, 21:26
Halloween Weekend у

У розважальному центрі "Промінь" триватиме з 28 по 31 жовтня триватиме Halloween Weekend.

Організатори готують для своїх відвідувачів щось по-справжньому моторошне та захопливо-жахливе.

28 жовтня у холі відбуватимуться дитячі квести, конкурси та розіграші для сміливців. Не проґавте можливість виграти особливі призи від орендарів та спонсорів закладу – для цього потрібно одягти костюм та здивувати присутніх.

Також на відвідувачів чекають персонажі з відомих фільмів жахів, фотозони та сеанси страшного кіно.

"Лячно буде кожному!" – обіцяють організатори.

Долина "Смугастого Носорога" перетвориться на містичне, сповнене загадками місце, де малюки зможуть разом переглянути страшні мультфільми, взяти участь у супержахливому майстер-класі та "відірватися" на моторошній дискотеці.

Дорослі тим часом зможуть відпочити на тематичній вечірні у "George's Club", де дівчата здивують своїми образами, а діджеї – музикою!

"Не забуваємо і про смачну кухню та боулінг-більярд зони. "George's Club" пропонує не лише приємний відпочинок, а й гарячу вечірку!" – зазначається у дописі.

А найбільш особливою забавою, яку готує РЦ "Промінь", буде пішохідний квест від http://lutsk.quest.ua/ , який розпочнеться і завершиться безпосередньо у РЦ "Промінь".

"Сповнений цікавими загадками для відважних любителів жахів! Ніщо не буде таким моторошним цього року у Halloween, як святкування у РЦ "Промінь", який "забере твоє серце та залишить в своїх стінах назавжди!" – додають організатори.

Реєстрація на квест та детальна інформація згодом. Стежте за новинами.

Надрукувати
мітки:
коментарів